Over ons

Wie zijn wij

Wij zijn meer dan een cateraar

Onze geschiedenis

In januari 2004 zag het cateringbedrijf en kookschool van José het levenslicht. Al vanaf zijn veertiende staat hij in de keuken. In diverse keukens heeft hij zijn energie en passie gestoken. Gasten kennis laten maken met de verrassende smaken van verse ingrediënten en de Mediterraanse keuken. Onder andere in de gerenommeerde restaurants  d’Entree, Abbekerk en Nero, Bergen. Inmiddels is José een begrip in de wereld van de (mobiele) gastronomie. Op uiteenlopende locaties als foodtruck-festivals, filmset catering, privé feestjes van kleine achtertuintjes tot luxe zeewaardige jachten heeft hij zijn gasten een culinaire belevenis meegegeven.

 

Onze gasten zeggen..

“..We hebben ons jubileum door José laten verzorgen. Wat heerlijk dat we nergens naar om hoefden te kijken. Van binnenkomst totdat de gasten naar huis gingen, over alles was nagedacht. Heerlijke gerechten gegeten, sublieme wijnen erbij geschonken en dat alles met piekfijn gastheerschap! Het was een onvergetelijk feest!” – mevrouw W. Dekker

Onze samenwerkingen

Wij werken graag met leveranciers en collega’s, die net zoals wij alleen het beste willen. Duurzaam waar mogelijk en een eerlijke prijs voor de boer of visser. Maar bovenal smaak en beleving bovenaan hun lijstje hebben staan.


ATL Seafood

Alle vis die we gebruiken word verzorgd door ATL Seafood. Veelal duurzaam gevangen, maar vooral kraakvers.

Wijn van Daan

Wijn van Daan werkt met wijnboeren die wijn maken met respect voor Moeder Natuur op 1 hebben gezet. Pure wijnen zonder compromis, maar vooral waanzinnig lekker!

Waar vind je ons?

Adres

Leidekkerstraat 23
1825 BL Alkmaar

Telefoon
& E-mail

Telefoon:
+31 (6) 13075060
Email:
info@josepolonio.nl

Bereikbaarheid

Ma – za: 10:00 – 21:00