Catering

Wat we graag doen

Private diner

Organiseer een intiem private dining evenement bij u thuis of op locatie met onze private chef service. José brengt een spectaculaire culinaire ervaring naar uw keuken en eetkamer en vermaakt u en uw gasten met een unieke, gastronomische beleving.

Uitzonderlijke privécatering
Onze heerlijke gastronomische catering zal zeker een gesprek op gang brengen en mensen voor seconden en derden terug laten komen. Als u op zoek bent naar een uitstekende keuken en verrukkelijke hapjes, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij José Polonio – Catering op locatie streven we ernaar om samen met u het perfecte menu voor uw evenement samen te stellen en luisteren we daarom goed naar uw wensen en verzoeken. We zijn trots op onze flexibiliteit als het gaat om het maken van alles precies zoals u het wilt, hoe weelderig of eenvoudig het ook mag zijn. Ons eten is gebaseerd op klassieke gerechten met een moderne invloed en biedt waarde aan onze klanten door middel van kwaliteitsingrediënten, presentatie en service. Ongeacht het evenement, of het nu uw verjaardag is of uw verlovingsfeest, catering is een uitdaging en u wilt ervoor zorgen dat uw gasten ultiem genieten.

José Polonio – catering op locatie, heeft jarenlange ervaring met catering voor privéfeesten en we staan klaar om onze creativiteit aan uw te presenteren en een duurzaam en innovatief, op maat gemaakt menu voor te bereiden dat past bij uw feest en uw visie.

 

Bruiloft en gala’s

Met Stijl… ..Flair… ..Passie… .. Smaak… .Creativiteit… .. Ervaring !!!!

De catering voor uw bruiloft of gala is één van de grote beslissingen die u moet nemen en u merkt dat dit altijd een gespreksonderwerp is dat gasten associëren met de bruiloft. Andere locaties en etablissementen met eigen cateraars hebben soms beperkte menu’s, terwijl José Polonio – Catering het menu zal samenstellen (overeengekomen tijdens een kleine proeverij) en kwaliteit en service levert om de verwachtingen voor u en uw gasten te overtreffen.

Voor de dranken hebben we een verscheidenheid aan opties die passen bij uw budget en kunnen we u adviseren om complementaire combinaties te maken tussen het selecteren van drankjes en eten op de dag en deze kunnen ook worden geproefd tijdens het proeven van eten. En wat dacht u van onze eigen sommelier die uw gasten verwend aan tafel.

Uw speciale dag moet uw stijl en persoonlijkheid weerspiegelen. Of het nu gaat om het vinden van een locatie of hosting in uw eigen tuin, creatieve inrichting en ontwerp, formele of informele procedure, kleding, eten, drinken, bruidstaart, amusement enz. We luisteren naar uw mening en gebruiken onze kennis en expertise om dag te creëren  waarnaar jullie allebei op zoek zijn. Vanaf het eerste gesprek en de ontmoeting met ons, zullen we je stap voor stap door je verwachtingen leiden en deze doorlopen tot na de bruiloft en voor elk aspect van de dag zorgen. We begrijpen het belang van de dag en met meer dan 25 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat uw grote dag in veilige handen is!

 

Foodtrucks

We zijn in het bezit van een volledig uitgeruste Foodtruck. We hebben op diverse (dance-) festivals, braderiën, buurtfeesten en foodtruckfestivals gestaan. Mobiele gastronomie; dus geen hamburgers en frites, maar fast culinary food. Deze zomer  staan we op vrijdag en zaterdag bij het strand van Luna in Heerhugowaard met heerlijke hapjes en gekoelde dranken! Wat dacht u van een broodje venkelworst met bietensalade, streepje risotte met een coquile van de BBQ, of een spicy prawn soup uit Thailand!